Cres – Komunikacijska radionica “Pod povećalom – Brendiranje i odnosi s javnošću za ugostitelje i proizvođače hrane na području LAG-a „Kvarnerski otoci” 19.11.2024. privukla je sudionike koji su budnim okom pratili sjajnu Erminu Duraj.
Sudionici su dobili priliku razviti konkretne strategije i planove za unapređenje svojih komunikacijskih sposobnosti i aktivnosti. Radionica je sadržavala zanimljive vježbe i tehnike za poboljšanje vještina komunikacije važnih za proces brendiranja i samobrendiranja, kao što su aktivno slušanje, postavljanje pitanja, izražavanje mišljenja na konstruktivan način i rješavanje konflikata. Sudionici su imali priliku primijeniti ove vještine kroz različite scenarije i situacije kako bi stekli samopouzdanje u svoje sposobnosti komuniciranja. Cilj ove radionice je bio osnažiti sudionike da postanu svjesni svojih vlastitih snaga te da nauče prilagoditi svoj stil komunikacije kako bi postigli uspješnu interakciju s okolinom.
Radionicu je vodila renomirana Ermina Duraj koja je zainteresirala sudionike izrazito lijepom komunikacijom i praktičnim rješenjima komunikacije. Ermina Duraj, pravnica je koja je zavšila i poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Bivša je novinarka, autorica knjige, dobitnica mnogih nagradi i priznanja i vrlo je aktivna u svijetu poslovne komunikacije i odnosa s javnošću. Predavačica je kolegija iz područja odnosa s javnošću i protokola na Pravnom i Ekonomskom fakultetu te Veleučilištu PAR u Rijeci., te djelatnica Primorsko-goranske županije, pročelnica upravnog odbora za poslove Župana i Županijske skupštine PGŽ. Kao NLP Master i Mindfulness trenerica održava radionice i treninge ponajviše u institucijama koje žele svoje djelatnike educirati u područjima poslovne, interne i krizne komunikacije te javnog nastupa, odnosno komunikacijskih i prezentacijskih vještina.
Komunikacijska radionica se održala u sklopu projekta KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije za ugostitelje i proizvođače hrane koji se nalaze na području LAG-a „Kvarnerski otoci”.