Najava završne konferencije projekta „KuHaČa – KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije“

Najavljujemo završnu konferenciju projekta „KuHaČa – KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije“ koja će se održati 09. svibnja 2025. u Kino dvorani Grada Krka, s početkom u 12 sati. U sklopu projekta, u...

LAG „Kvarnerski otoci“ u sklopu projekta KUHAČA održao radionicu na temu „Primjeri dobre prakse...

Mali Lošinj – Edukativna radionica „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja“ u organizaciji LAG-a „Kvarnerski otoci“, 20. veljače 2025. privukla je sudionike koji su budnim okom pratili voditeljicu radionice Đurđicu Šimičić. Sudionici su...

Edukacija za lokalne proizvođače i ugostitelje „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja“...

Odbrojavamo sitno! Radionica „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja“ pod vodstvom Đurđice Šimičić održati će se u četvrtak, 20. veljače 2025. na Malom Lošinju, u muzeju Apoksiomen, u vremenu od 9,30 do 13...

NAJAVA – Radionica „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja“

Mali Lošinj biti će domaćin radionice „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja“, u organizaciji LAG-a „Kvarnerski otoci", namjenjene za lokalne proizvođače, ugostitelje i sve one koji stvaraju lokalno dobro. Radionica se održava...

KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije – Održana kuharska radionica pod vodstvom...

Punat - Treća po redu kulinarska radionica, održana u sklopu projekta KUHAČA - KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije održana je 11.studenog 2024. u Puntu, u sjajnoj kuhinji restorana Marine Punat. Pod...

KUHAČA – KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA SURADNJE: 96.141,63 EUR FINANCIRANJE: Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020., provedba Podmjere 19.3. “Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a“, provedba tipa operacije 19.3.2. “Provedba aktivnosti suradnje“ unutar Mjere 19. „Potpora lokalnom razvoju u...

Održana izvrsna komunikacijska radionica za ugostitelje i proizvođače hrane

Cres – Komunikacijska radionica "Pod povećalom - Brendiranje i odnosi s javnošću za ugostitelje i proizvođače hrane na području LAG-a „Kvarnerski otoci" 19.11.2024. privukla je sudionike koji su budnim okom pratili sjajnu Erminu Duraj. Sudionici...