Mali Lošinj biti će domaćin radionice „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja“, u organizaciji LAG-a „Kvarnerski otoci”, namjenjene za lokalne proizvođače, ugostitelje i sve one koji stvaraju lokalno dobro. Radionica se održava u sklopu projekta KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije, te je jedna od mnogih aktivnosti kojima se promiče lokalna proizvodnja i gastronomska baština i potiče održivost.

Kako je praksa pokazala najbolje iskustvo te kako najjednostavnije povezati lokalne proizvođače i same ugostitelje, poučiti će nas voditeljica radionice, Đurđica Šimičić.

Sudionici će na radionici moći čuti pobliže o održivom turizmu i samom povezivanju lokalne proizvodnje s turističkom ponudom uz primjere dobre prakse, o važnosti autentičnosti i iskustvenom turizmu kao ključu uspjeha, kao i o primjerima najboljih praksi i samim razlozima uspjeha, umrežavanju, digitalizaciji i mjerenju uspjeha.

Ova radionica ima za cilj prikazati uspješne jednadžbe poslovnog uspjeha koje su se otkrile s iskustvom poslovanja, a koje bi lokalni proizvođači i ugostitelji mogli iskoristiti za svoje poslovanje kako bi postigli još bolje rezultate.

Vrijeme:

– četvrtak, 20.02.2025.

– 09,30 – 13,00

Mjesto:

muzej Apoksiomen, Mali Lošinj

Pozivamo Vas da nam se pridružite na radionici. Svoj dolazak najavite prijavom na mail adresu: lag@kvarnerski-otoci.hr, najkasnije do 18.02.2025. jer, mjesta su ograničena.

Više o predavačici:

Đurđica Šimičić cijeli svoj poslovni život temelji na vrijednostima otoka Lošinja sa cijelim arhipelagom kao iznimnom turističkom destinacijom. Svoje iskustvo u turizmu započinje u turističkoj agenciji, a od 2006. do 2016. godine obnaša dužnost direktorice Turističke zajednice grada Malog Lošinja. Tijekom tog razdoblja, Lošinj niže mnoge uspjehe i napreduje kao otok i zajednica. Đurđica se 2016. godine zapošljava kao brand manager i direktorica odjela za razvoj proizvoda u Lošinj hotels&villas d.o.o.

Danas Đurđica svoju inspiraciju pronalazi u radu s divnim ljudima i profesionalcima u turizmu u više od 30 destinacija Hrvatske i svijeta. Kao direktorica vlastite tvrtke Feel IQM d.o.o., sa svojim partnerima autorica je projekta IQM Destination, radi na standardizaciji usluga u turizmu, implementaciji lokalnih namirnica i tradicijskih vrijednosti, upravljanju kvalitetom, edukacijama i jačanju sinergija u raznim turističkim destinacijama. Članica je ekspertnog tima Svjetske turističke federacije za održivi razvoj, Feel IQM je pridružena članica UN tourism, članica WTTC (World Travel & Tourism Council) te članica GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Poznata je po poticanju partnerstva i sinergije među dionicima u turizmu uvijek radi vođena uvijek istim ciljevima: napredak cijele zajednice, praćenje trendova u turizmu, očuvanje temeljnih vrijednosti te spajanje tradicije s modernim pristupom u turizmu.

Veselimo se čuti više o formuli uspjeha!